Πληροφορίες Αποστολής


Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο www.yperoxa-plasmata.gr, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και θα περιλαμβάνει τα είδη που έχετε επιλέξει, τον κωδικό της παραγγελίας καθώς και το συνολικό κόστος της.

Αφού εγκριθεί και προετοιμαστεί η παραγγελία σας, θα παραλάβετε email που θα αναφέρει την εταιρία courier με την οποία έχουμε στείλει το δέμα σας, καθώς και το μοναδικό αριθμητικό-κωδικό δρομολόγησης για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό έχετε τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε την παραγγελία σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών μέσα από το link της εταιρείας διακίνησης.

Για να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας με Ελτά Courier πατήστε εδώ.

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες και μπορεί να διαφέρει σε εξαιρετικά ιδιαίτερες περιπτώσεις.Έξοδα Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας, εκτός ειδικών περιπτώσεων, για τις οποίες θα ενημερώνεστε πάντα με email.

Το κόστος αποστολής είναι 3€*. Για αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται οι δυσπρόσιτες περιοχές) επιβαρύνεστε με 3€ επιπλέον κι έτσι το τελικό κόστος θα είναι 6,00 ευρώ.

*Ισχύει για προϊόντα συνολικού πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους έως 4 κιλά, επιπλέον κιλό +1€


Δωρεάν αποστολή στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Δωρεάν αποστολή όταν η παραγγελία είναι ίση ή υπερβαίνει τα 50 ευρώ.
  • Δωρεάν αποστολή με χρήση αντικαταβολής όταν η παραγγελία είναι ίση ή υπερβαίνει τα 60 ευρώ.
  • Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή εντός Θεσσαλονίκης για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό:

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 09:00 - 15:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00


Τηλέφωνο επικοινωνίας:

 2314017340

Διεύθυνση έδρας:

Παν.Τσαλδάρη 31

ΤΚ 56727,  Νεάπολη

Θεσσαλονίκη


Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Σημείωση 2: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σας σταλεί ημέρα Σάββατο στη διεύθυνση της επιλογής σας, τότε υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση της τάξης των 3 ευρώ και θα πρέπει να μας ενημερώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας γι' αυτό.

Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε παραγγελίας μεγάλου όγκου και πάντοτε θα προηγείται η έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή σας.


Οι παραδόσεις γίνονται Door to Door, δηλαδή στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 3-7 εργάσιμες ημέρες

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για δυσπρόσιτες περιοχές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το προϊόν θα παραδίδεται στο κοντινότερο ταχυδρομείο και θα μπορείτε να παραλάβετε από εκεί

Loading...