Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής:

 1. Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή 
 2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 
 3. Πληρωμή μέσω PayPal

  Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές!

  Eίναι πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους, λόγου χάριν οι αντικαταβολές και οι τραπεζικές καταθέσεις.

  Μπορείτε έτσι, χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση, να κάνετε την πληρωμή σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα διαθέτετε και βέβαια με την ασφάλεια που σας παρέχει το PayPal !

  Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Για την πληρωμή σας μέσω τραπέζης, παρακαλώ επιλέξατε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Διατιθέμενοι τραπεζικοί λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

GR1202601830000210200429457

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR8701722240005224095655568

Όνομα δικαιούχου: ΣΚΟΥΜΠΕΡΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ


Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής σας, παρακαλώ ενημερώστε μας για την τράπεζα που επιλέξατε καθώς και για την ημερομηνία κατάθεσής σας.

email: info@yperoxa-plasmata.gr ή τηλεφωνικά στο 2314 017340