Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, στα προϊόντα που επιλέγουν από το e-shop, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


Όροι επιστροφής


Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στο www.yperoxa-plasmata.gr e-shop:

  • Η αίτηση επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.
  • Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς για να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω το yperoxa-plasmata e-shop διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας που αναγράφεται στο Δελτίο Αποστολής, καθώς το www.yperoxa-plasmata.gr e-shop ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα σε εμάς. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή των εμπορευμάτων. Το www.yperoxa-plasmata.gr e-shop δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.


Σημείωση: Η επιστροφή ενός προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη. Μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν την www.yperoxa-plasmata.gr και πάντα εντός Ελλάδος.

Στην περίπτωση επιστροφής, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα επιστροφών.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην διαδικασία συμπλήρωσής της.


T. 2314 017340

Παναγή Τσαλδάρη 31

56727 Νεάπολη